VELKOMMEN TIL AMLOU | EST. 2014 | DENMARK - MOROCCO | GRATIS FRAGT VED KØB FOR OVER 490 DKK I HELE VERDEN

Bag om Amlou

Amlou er en B corp certificeret virksomhed, som designer og fremstiller håndlavede tekstiler, og vores fokus er på, hvordan vi kan minimere spild og anvende alle ressourcer, så derfor har vi indgået samarbejde med forskellige kaffebarer og restauranter, hvor vi aftager deres kaffegrums og anvender det som naturligt farvestof til indfarvning af vores tekstiler. 

Amlous produktion finder sted i kooperativ i Marokko, hvor tekstilerne fremstilles på bestilling og udføres af kvinderne i kooperativet. Ordspillet Moroccan Modern refererer også hertil, da vi tager den marokkanske tradition og sætter den ind i en mere moderne kontekst, hvor tekstilerne designes, så de passer ind i de nordiske hjem med nedtonede og harmoniske farver og samtidig refererer det til, at vi ønsker at modernisere Marokko, ved at empower kvinderne til selvstændighed og økonomisk uafhængighed.

Konceptet er blevet taget utrolig godt imod - både grundet den bæredygtige fremstillingsproces, men også fordi folk elsker kaffe, det er let at relatere til, og så frembringer det en smuk gylden farve i tekstilerne, som passer ind i de fleste skandinaviske hjem.

Efter farvningen er der stadig kraft tilbage i kaffegrumsen, og den anvendes til slut som næring til planter og træer, på den måde sikrer vi en bæredygtig proces og grøn cirkulær balance til gavn for både natur og mennesker. Læs mere om vores cirkulære tilgang her