VELKOMMEN TIL AMLOU | EST. 2014 | DENMARK - MOROCCO | GRATIS FRAGT VED KØB FOR OVER 490 DKK I HELE EU

100% Håndlavet
kaffefarvet uldgarn

Forudbestil 1000 gr kaffegarn af uld + GRATIS lædertaske
FØR 690,00 DKK - NU KUN 390,00 DKK 

+GRATIS OPBEVARINGSPUNG AF LÆDER TIL VÆRDI AF 400,00 KR.
DU SPARER I ALT 700,00 KR.

Shop med god samvittighed og gør en forskel

Forkæl dig selv med 1000g håndlavet kaffefarvet uldgarn + en GRATIS lædertaske, og hvis du tilmelder dig her, så får du yderligere 5% på tilbuddet.

Product image

Forudbestil kaffegarn af uld

Brug din kreativitet og strikkeglæde til at gøre en forskel! Giv arbejde til kvinder i Marokko!

BESTIL dine kaffefarvede uldnøgler i dag og få en GRATIS opbevaringspung af læder til en værdi af 400,00 kr.

Din pris for 10 kaffefarvede garnnøgler a 100 g er 390,00 kr. Normalpris 690,00 kr.

Du sparer 700,00 kr.

GRØN CIRKULÆR

Amlou bidrager udover fast og fair løn til kvinderne også med 5% af overskuddet til kapacitetsopbygning i landsbyen, hvor kvinderne bor og arbejder. En del af overskuddet er blevet brugt på at plante mandeltræer, og fra mandelhøsten får de ekstra indtjening ved at sælge mandlerne på marked.

Når du forudbestiller, godkender du, at du får tilsendt dine garnnøgler samt opbevaringspung lige så snart grænserne i Marokko åbner igen. Du opdateres på mail og du kan læse mere om leveringsbetingelser her

Kvindernes arbejde er gået i stå, da der er udgangsforbud i Marokko, ved at forudbestille garn, kan de få løn i denne periode, hvor de kan forberede dit garn til afsendelse. Det foregår ved, at de vasker ulden, farver ulden med kaffegrums og ruller nøgler op, så de er klar til afsendelse, lige så snart grænserne åbner.

Ulden vaskes med vand fra bjergene, farves med kaffegrums fra de lokale kaffebarer, hvoraf den resterende grums anvendes som næring til planter og træer. På den måde er vi medvirkende til at sikre en grøn cirkulær balance.

Founder image