VELKOMMEN TIL AMLOU | EST. 2014 | DENMARK - MOROCCO

Karma

¨KARMA¨ Designed & produced by Amlou
Vi har ladet os inspirere af læren om Karma - alt hvad vi gør, har en betydning og konsekvens - God hensigt og gode gerninger bidrager til god karma...
Karma - Amlou
Hvorfor Karma?
Karma er overskudslæder, som får nyt liv i en flerfunktionel taske, som kan bruges i interiør- og/eller fashionsammenhæng. 
Vi anvender det læder, som modeindustrien har overproduceret og fremstiller derfor ikke nyt. Det er, om man vil, alt det læder, som ingen andre vil lege med, og derfor kommer taskerne i assorterede farver og med skønhedsfejl, som vidner om læderets liv.
Tasken kan hænges på knager på væggen og fyldes med alt det, du gerne vil gemme væk - det "rod", som gør dit hjem levende, men får det til at se uorganiseret ud - med Karma kan du lynorganisere! Fyld tasken med dine børns legesager, magasiner, strikketøj eller hæng den i entreen til huer, vanter, halstørklæder, som ellers har en tendens til at flyde alle steder.
Karma - Amlou
Tasken har diverse huller og messingringe, så du kan sætte dit unikke præg på den - lav den til en rummelig skulder-,strand-, hverdagstaske en dag og til en rygsæk en anden dag. Brug farvestrålende tørklæder som håndtag og/eller skulderremme eller anvend den rem, som medfølger.
Du bestemmer selv om du er til pang eller et mere nedtonet look - og du kan skifte derimellem, da tasken helt med vilje ikke er "færdig", men kræver dit touch for fuldendelse.
 
Hver taske er lavet i hånden, og der kan være ridser eller rifter i læderet, da vi ikke smider noget ud, men anvender det hele, og det gør vi helt bevidst, da læderet symboliserer en levende organisme - et levet liv, som kun bliver smukkere ved brug.
 
Vi sorterer dog i læderet, så det læder, som er beskidt eller hullet, ikke anvendes til tasker, men til andre småting.
 
  • Størrelse: H. 46 cm / B. 39 cm / D. 14 cm
  • Materiale: Overproduceret læder fra modeindustrien. Vi opkøber læder og anvender allerede eksisterende ressourcer og undgår spild
  • Produktion: Håndlavet
  • Anvendelse: Karma kan bruges i forskellige funktioner 
  • Farve: Assorterede farver
     
    Karma