VELKOMMEN TIL AMLOU | EST. 2014 | DENMARK - MOROCCO | GRATIS FRAGT VED KØB FOR OVER 490 DKK I HELE EU

Designsamarbejde

SPEKTAKELSTRIK - Amlou
Strikdesigner Mie Firring aka Spektakelstrik
Strikdesigner siden 2016 - har udgivet bogen "Spektakelstrik" med egne opskrifter. Mie udgiver på 5 forskellige sprog, hvor store dele af verden får glæde af hendes smukke designs. 

Mies strikdesign kendetegnes ved det lyse, skæve farveunivers, simple modeller tilsat en smule humor. Inspirationen kommer fra et sammensurium af æstetiske indtryk, som samles over tid og popper op i hovedet samlet som idéer til nye design. Under Mies strikkekarriere, har hun samarbejdet med flere forskellige garnproducenter, holdt foredrag og undervist i strik. Mie er uddannet grafisk designer, og har arbejdet som Art Director i reklamebranchen i 7 år. Hun bor i Aalborg med sin mand og deres 2 børn.

LAURA DALGAARD - Amlou

Strikdesigner Laura Dalgaard

Laura elsker at fortælle historier gennem farve og komposition. Hun skaber legende og æstetiske design, inspireret af den verden, der har omgivet hende gennem hendes liv. Hendes unikke univers er et patchwork med referencer til modebilledet, popkultur og magien fra barndommens eventyr. Dette tilføjer en nutidig nerve og en nostalgisk sjæl til hendes design.  

Laura er uddannet MA i Fashion med fokus på strikdesign til beklædning fra Det Kongelige Danske Kunstakademis Skole, hvorfra hun dimitterede i 2018. Laura er selvstændig designer i eget firma, Laura Dalgaard Knit, og hun er efterspurgt af både modefirmaer og internationale kunsthåndværkerinstitutioner. Laura har designet for flere forskellige modehuse og hendes design er blevet vist i bla. Vogue og Elle.

MinimaKnit - Amlou

 Strikdesigner Marie Kjellerup aka MinimaKnit

Marie er mor, hustru og iværksætter, og hun jonglerer med hjemmepassede unger, og sin strikkebaby - MinimaKnit - Og hun elsker det! Det var en kæmpe skabertrang og en forkærlighed til strik, som skabte MinimaKnit.  Marie har en hang til enkle designs, kaffe og ikke mindst chokolade. Hun sætter en stor ære i at lave fine og gennemførte detaljer. Som hun siger "Lad os nu være ærlige, it's all in the details". Maries designs er inspireret af garnet, naturen og modebilledet.