VELKOMMEN TIL AMLOU | EST. 2014 | DENMARK - MOROCCO | GRATIS FRAGT VED KØB FOR OVER 490 DKK I HELE VERDEN

Certified B Corporation™

Certificering

 

Amlou er B corp certificeret, hvilket betyder, at det er hele virksomheden, som er certificeret bæredygtig og ikke blot et produkt. Certificeringen er vigtig for os, for at vise ansvarlighed og troværdighed.

  

Amlou er blevet målt ud fra B LABs globale standarder, og vi er således blevet en del af en bevægelse, som bruger sin virksomhed til at gøre godt – ikke kun for os selv, men også for vores kunder, producenter, lokalsamfundet og miljøet. Det er en fornem titel at få, og vi er så glade for at kunne bryste os af at være certificeret som en bæredygtig, social og miljømæssig ansvarlig virksomhed!

  

Amlous vedtægter og formål i forhold til social og miljømæssig værdiskabelse

 

Vi bestræber os på at blive ved med at afsætte fodspor som har væsentlig positiv indvirkning på samfundet og miljøet som helhed. Derfor fremstiller vi vores produkter i overensstemmelse med verdensmålene for bæredygtig udvikling, hvor vi har fokus på en gennemsigtig og ansvarlig produktion, som gør det lettere for kunderne at træffe aktive og oplyste valg om produkter, der er fremstillet ansvarligt. 
Vores produkter er fremstillet via håndkraft og med henblik på lang levetid, og vi upcycler også materialer, som ellers ville være blevet smidt ud, og det er for at gøre op med spild. Vi samarbejder med lokale, som er organiseret i kooperativer, og det er for at sikre gode arbejds- og lønvilkår, som er nedskrevet i deres charter/samarbejdsaftale. 
Vi bruger vores virksomhed til at skabe værdi for såvel lokalsamfund, kooperativ, kunder og miljø.

 Vi arbejder for at gøre godt på et globalt plan, hvor lokalsamfundet krediteres for deres håndværk og opnår midler til at kunne investere i deres egen og deres børns fremtid.

Vi stræber efter at blive ved med at finde innovative og bæredygtige løsninger, som belaster klimaet mindst muligt.

Check the B Corp website
to learn more and join the quest