VELKOMMEN TIL AMLOU | EST. 2014 | DENMARK - MOROCCO | GRATIS FRAGT VED KØB FOR OVER 490 DKK I HELE VERDEN

Filosofien bag udlejning

Undersøgelser viser, at flere og flere efterspørger lejeløsninger fremfor ejerskab og derfor er Amlous lejeløsning opstået - for at imødekomme ønsket om adgang og service uden kravet om investering.

For os er det en langtidsholdbar og ansvarlig løsning, for vi giver flere mennesker adgang til tæpper, der er lavet af naturlige materialer, som sikrer et sundere indeklima, og som samtidig er fremstillet i overensstemmelse med verdensmålene for bæredygtig udvikling.

Vi ved, at det kan være en stor udskrivning at investere i et ægte tæppe og ved at åbne op for en lejeløsning, giver vi flere mennesker adgang og mulighed for at indrette deres hjem med bæredygtige og sunde materialer.

Der er også de mennesker, som for længst er holdt op med at købe nyt, for enten at spare besværet ved at eje, vedligehold, senere salg og opmagasinering, eller som af klimamæssige hensyn ikke køber nyt for at spare på klodens ressourcer og igennem Amlous lejeløsning, giver vi adgang til alle uanset årsag - uden at kræve investering.

Det er vigtigt for os, at de materialer vi anvender er naturlige og kan indgå i et cirkulært kredsløb, hvor vi udelukkende sætter grønne fodspor, om det er i Marokko, hvor vi fremstiller tæpper, eller om det er i stuen hos en kunde. Vi ønsker, at de sunde og naturlige tekstiler får samme gennemslagskraft, som det at handle økologiske fødevarer, for for os at se, er det lige så essentielt, at vi omgiver os med sunde tekstiler i vores hjem, som den mad vi spiser, da begge er i berøring med vores hud og krop.

Med Amlous lejeløsning får man samme brugsret over tæppet, i den periode, hvor man lejer, som hvis man ejede det.

Efter endt lejeperiode kan tæppet returneres, men det er også muligt at købe tæppet til en reduceret pris, og hvis man senere hen fortryder og gerne vil sælge tæppet, så kontakt os i forhold til at tilbagekøbe tæppet.

På den måde sikrer vi zero waste og en bæredygtig og ansvarlig brug af ressourcer, da tæppet gennemlever forskellige cirkulære livsfaser.

Amlous lejeløsning er cirkulær og kloden vil elske dig for det! Læs mere om Amlous cirkulære forretningsmodel her.