VELKOMMEN TIL AMLOU | EST. 2014 | DENMARK - MOROCCO | GRATIS FRAGT VED KØB FOR OVER 490 DKK I HELE EU

Zero Mika...Marokko som bæredygtigt foregangsland | Amlou

Plastikposerne danser i vinden, men det er et syn, som Marokko har været et af de første lande i verden til at gøre op med. Marokko baner vejen for at forhindre at mere plastik ender i naturen, da landet har set tornen i sit eget øje, forstået på den måde, at Marokko har været storforbruger af det praktiske materiale. Plastikproblemet er ikke blot det, der produceres, men også det som allerede er udledt i naturen, og her har Marokko en tydelig politik - total stop af produktion og brugen af plastikposer. Ud over dette forbud, så har landet også en forandringsdiskurs på mikroplan, som forgrener sig til makroniveau. Det er denne innovative nedefra og op forandring, som inspirerer os og som vi gerne vil støtte op om. Det er ikke blot gunstigt for landet, naturen og kloden, men også for det enkelte individ, som indsamler vognfulde læs af plastik – en form for pantordning, hvor man betales for det antal kg man indleverer på genbrugsstationer.

Vi lader os inspirere af det uvante og anderledes, som springer i øjnene, og her er der mænd med æsler og heste, som kører rundt og indsamler plastik til genanvendelse. Tilgangen er beundringsværdig, og for at det skal lykkes, er det ikke nok, at det er menigmand, som træder vejen. Tværtimod skal os producenter tage ansvaret på os og fremstille på en gennemsigtig og bæredygtig måde, så det er let for forbrugerne at vælge til og fra.

Vores intention er at fremstille i overensstemmelse med FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling, så både valg af materialer og produktionsforhold er ansvarlige – og når processen er transparent, så gør vi det også lettere for vores kunder at træffe ansvarlige og bæredygtige valg. Vi følger i de innovative skraldemænds fodspor og bruger det overskud industrien efterlader. Ved at upcycle mindsker vi spild og genopliver værdien i et produkt, som ville være blevet kasseret.

Amlous kommende produktserier vil være med afsæt i upcycling, så i stedet for at materialer smides væk, så vækker vi dem til live i en anden form, så du kan konsumere ansvarligt og med god samvittighed.

Kommenter gerne (alle felter skal udfyldes)

Kommentarer vil blive gennemgået, før de bliver synlige