VELKOMMEN TIL AMLOU | EST. 2014 | DENMARK - MOROCCO | GRATIS FRAGT VED KØB FOR OVER 490 DKK I HELE EU

I 2018 handler det om at turde… | Amlou

…at skille sig ud og personliggøre sit hjem ved at vælge anderledes og specielle komponenter, som kun findes i et begrænset antal. Der er lagt op til at mikse stilarter, farver, materialer og mønstre og dermed at skabe sin helt egen stil.

Vi går fra det minimalistiske nordiske univers til et mere sydlandsk inspireret med stærkere farver, hvor de kolde nuancer udskiftes med en brun farveskala på både møbler og tæpper. Især brændte farver som rust, jord og terracotta og mørkere farver fra naturen skal skabe hygge og varme i boligen. Nuancerne varierer, og der kombineres gerne med årets trendy dybblå og lilla. De mørke farver kan bruges på store flader, for at forvandle et rum til en hyggelig hule eller på mindre elementer, såsom møbler og vævede tæpper, for at skabe dybde og effekt ud over det personlige præg.

Swiper-tidsalderen får os til at hige efter det naturlige, sanselige og taktile, det vi kan føle og røre ved, og det må gerne fremstå finurligt og uperfekt, da det derved får sin ægthed.

Budskabet er vær ikke bange for at blande farver, mønstre og strukturer i dit hjem, for jo mere personligt og autentisk des bedre....

Kommenter gerne (alle felter skal udfyldes)

Kommentarer vil blive gennemgået, før de bliver synlige