Anden episode om det kommende Marokkoeventyr | Amlou

Om en uge lander vi i Marokko, og jeg kan allerede dufte hjemmelavet tagine med kylling og spidskommen. Det er smagen af hjem, og det er her vi skal bruge vores første dag. Vi er gået i gang med de alenlange huskelister – hvad skal vi have med, og hvem skal vi besøge. Kender I den marokkanske skik, at når man som fremmed besøger et nyt sted, så bliver man hilst velkommen af landsbyen, hvor man bliver huset og bespist i 3 dage, før man spørger om den fremmedes hensigt med besøget. Selvom jeg ikke er fremmed, så værnes der om denne gæstfrie tradition, så jeg forudser, at vi kommer til at logere mange forskellige steder J Det bliver også nødvendigt, for vi skal ind i landet, ud til kysten og op i bjergene J

Vi er i gang med at lave et katalog med de forskellige håndarbejdsteknikker, som kvinderne vi samarbeder med udfører, og et farvekatalog, så det bliver lettere for vores kunder at bestille deres egne design. Vi er så spændte på udfaldet. Vi har nemlig også indgået samarbejde med flere danske virksomheder, så nu kommer I snart til at se Amlou poppe op rundt om i landet…

Fortsættelse følger…


Ældre opslag Nyere opslag


Skriv en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort