VELKOMMEN TIL AMLOU | EST. 2014 | DENMARK - MOROCCO | GRATIS FRAGT VED KØB FOR OVER 490 DKK I HELE VERDEN

Åbn dit påskeæg fra Amlou | Amlou

 

 

Nu er vi ved højtiden, hvor æggejagten går ind, og ligesom det børnevenlige chokoladeæg lover, så kan vi også opfylde hele 3 ting - dem som jeg forbinder med påsken, som er gul og lun og dufter af lam.
Det gule findes i vores tæpper, og farven symboliserer lykke og lys. Farven fremkommer ved at trække farvestoffet ud af safrantråde og derefter indfarve ulden inden knytningen påbegyndes. Gul er en klassisk anvendt farve, da den indgår i Amazigh folkets flag og derfor også i deres tæpper. Det lune er at svøbe sig ind i Amlous naturlige og sunde tekstiler. Om det er et tæppe dine pusselanker skryder henover, en puf du hviler dine lægge på, eller om det er bløde futter af lammeskind, du indhyller dine fødder i, så vil du føle de bløde kærtegn under dine såler, og du fornemmer straks den ægte odeur af fritgående lam. Ren magi – 3 ønsker opfyldt.

Men hvad er dine ønsker?

Det klassiske tæppe, eller det mere vovede farverige, som er komponeret med et væld af symboler? Måske endda et mix, hvor autencitet og funktionalitet flyder sammen til en æstetisk helhed.

Dét er ånden i Amlou – at skabe sig et unikt hjem med sjæl og historie, i harmoni med naturen.

Hvis du også har skabertrang, så giver Amlou dig mulighed for at designe dit eget tæppe, så det får det udtryk, som du ønsker. Du vælger selv størrelse, farver og symboler, som du kan lide, og som passer ind i dit hjem. Det er en helt unik chance for at skabe dit eget, som ingen andre har, og vi kan tilbyde dig denne særlige service, da vi arbejder tæt sammen med kooperativet i Marokko. Prisen er fast pr. m2, så der kommer ingen uhyggelige ekstra opkrævninger. Kontakt os, hvis du er blevet nysgerrig og vil høre mere om at designe dit eget tæppe. Vi besvarer med glæde dine spørgsmål.

Kommenter gerne (alle felter skal udfyldes)

Kommentarer vil blive gennemgået, før de bliver synlige