Design dit eget tæppe

Amlou arbejder sammen med de dygtigste håndværkere, som bare venter på startskuddet til at påbegynde lige netop det tæppe, du ønsker dig.

Du kan hente inspiration fra vores hjemmeside, og du kan komme med forslag fra eksempelvis Pinterest, Instagram eller google, men du kan også vælge dit helt eget design, hvor du selv bestemmer størrelse, symboler og farver.

Tag et kig på bestillingsblanketten og se hvilken info vi skal bruge for at sende bestillingen af sted. Her kan du også læse om m2 pris og købsbetingelser. Når du har udfyldt blanketten, så send den til info@amlou.dk, og herefter vil du modtage en faktura på din bestilling.

Håndarbejdet påbegyndes på betalingsdagen. Du kan vælge om du ønsker tæppet med ekspreslevering eller normallevering. Ved ekspreslevering regnes der med 40 dage fra betalingsdato og ved normallevering samler vi de bestillinger, vi har modtaget og får det hele sendt samlet. Du vil derfor kunne spare nogle penge på transport, hvis du kan vente til den samlede levering.

Hvis du ønsker at høre mere om mulighederne, så er du velkommen til at kontakte os – det er helt uforpligtende