Er du erhvervsdrivende og mangler inspiration til at dekorere dine lokaler, så skil dig ud fra mængden og indret med naturlige tekstiler fra Amlou. Du bruger mange timer på din arbejdsplads, så inviter naturen indenfor og omgiv dig med sunde og naturlige tekstiler. Vi guider gerne og sørger for at sætte det præg på, som I ønsker. Du kan også bestille et tæppe med dit logo, for at skabe blikfang, når du får kunder på besøg.

Vi samarbejder også med detail og laver gerne nye aftaler med dig og din virksomhed. Kontakt os endelig på info@amlou.dk, for at høre nærmere. Der er ingen grænser for, hvad vi kan tilbyde, så længe det er fremstillet efter Amlous koncept i naturmaterialer, uld, læder og skind, så hold jer endelig ikke tilbage med ideer, så sørger vi for at specialfremstille til jer.

Amlou har erfaring med specialbestillinger både i form af nyknyttede tæpper efter ønsket design, men også i forhold til at opsøge tæppehandlere i Marokko for at finde udsøgte vintagetæpper. Når vi tager på ekskursion er vi i tæt kontakt med køber, og der investeres ikke i noget, førend køber har godkendt, og der er indgået aftale herom.

B2b